Hemşire şofben kurbanı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 03 Temmuz 2009 21:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DENİZLİ Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire Tülin Topçu, evinin banyosunda ölü olarak bulundu. Bir kız çocuk annesi hemşirenin şofbenden sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdiğinin sanıldığı belirtildi.

Olay bugün saat 14.00 sıralarında, Kiremitçi Mahallesi, 1490 Sokak'ta meydana geldi. İki yıldan bu yana Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisi'nde görevli, 37 yaşındaki hemşire Tülin Topcu, eşi tarafından banyoda çıplak halde ve cansız bulundu. 112 Acil servis ekipleri Topçu'nun olay yerinde öldüğünü belirledi.

Topçu'nun, iki ay önce emekli olan astsubay eşi Yusuf Topçu'nun öğle saatlerinde banyo yaptıktan sonra Cuma namazı için camiye gittiği, camiden döndükten sonra eşinin cesedini banyoda bulduğu öğrenildi. Bir kız çocuk annesi hemşire Topçu'nun eşinden sonra banyoya girdiği belirtilirken, ölüm nedeninin şofbenden sızan gaz olduğunun sanıldığı bildirildi. Hemşirenin kesin ölüm nedeninin saptanması için otopsi yapılmasına karar verildi. Tülin Topçu'nun ölümü Devlet Hastanesi çalışanlarını üzüntüyü boğdu.

Topçu, yarın saat 12.00'de, Denizli Devlet Hastanesi'nde düzenlenecek törenin ardından cenaze namazı kılınarak toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber