Mesai saatinde başkanlık, iş sonunda doktorluk yapıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2009 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz, mesai saatinde başkanlık, mesai saati dışında ise doktorluk yapıyor.1970 Erzincan doğumlu ve 1 çocuk annesi olan Canan Korkmaz, 29 Mart yerel seçimlerinde rakiplerine fark atarak göreve başladı.

29 Mart yerel seçimleri öncesi ilçede yaklaşık 6 yıl kadın sağlığı ve kadın hastalıkları doktoru olarak görev yapan Canan, DTP'den belediye başkanı seçildikten sonra doktorluğu bırakmayarak, belediyeden arda kalan boş zamanlarında Doğubayazıt Belediyesi Ayşe Zarakol Kadın ve Çocuk Hastanesi'nde ücretsiz olarak maddi durumu iyi olmayan hastalara bakıyor.

Bölgenin her anlamda olduğu gibi sağlık alanında da geri olduğunu vurgulayan Korkmaz, "Talep çok fazla, biz de burada karınca kararınca insanlara diğer doktor arkadaşlarımızla yardımcı olmaya çalışıyoruz. Belediye başkanlığına seçildikten sonra halkın da talebi oldu. Ben de mesai saatleri dışında burada insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Yoruluyorum ama insanlara hizmet verdiğimde mutluluklarını onlarla paylaşıyorum." dedi.

Aslı Yenigün isimli hasta ise Başkan Korkmaz'ı çok sevdiklerini vurgulayarak, "O'nu burada görünce daha çok mutlu oluyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber