Ferda Paksüt'ün başına su şişesi isabet etti/VİDEO

Haber Giriş : 20 Temmuz 2009 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Duruşma çıkışı habercilere açıklama yapan Ferda Paksüt, adliye dışındaki destek göstericilerinin arasından geçerken başına su şişesi isabet etti.

Başına çarpan boş şişeden korunmaya çalışan Ferda Paksüt'ün gözlüğü de düştü. Şişenin kim tarafından atıldığı anlaşılamadı.

Ferda Paksüt ile basın mensupları arasında kovalamaca

Ergenekon soruşturması tutuksuz sanıklarından Ferda Paksüt, duruşmaya verilen aranın ardından bir televizyon kanalının canlı yayınına katılmak için basın mensuplarının bulunduğu bölgeye gelince hareketlilik yaşandı. Yaşanan kovalamaca sonrası basın mensuplarının ısrarlı soruları karşısında çaresiz kalan Paksüt, kısa bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Ergenekon soruşturmasının 2. davasında duruşmaya verilen verilen aranın ardından, davanın tutuksuz sanıklarından, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt'ün eşi Ferda Paksüt, bir televizyon kanalının canlı yayınına katılmak için basın mensuplarının ve canlı yayın araçlarının bulunduğu bölgeye geldi. Paksüt'ü görüntülemek isteyen kameramanlar birbirleriyle yarışırken, röportaj yapmak isteyen basın mensupları ve Paksüt arasında ise kovalamaca yaşandı. Uzun takibin ardından Ferda Paksüt konuşamayacağını belirterek, daha önce söz verdiği özel televizyonun canlı yayınına katıldı.

Yayının ardından basın mensupları röportaj ısrarına devam edince Paksüt kısa bir açıklama yaptı. Paksüt şunları söyledi: "Bu işin gerçeğinin adil yargılama sonucunda ortaya çıkacağına inanıyorum. Türk adaletine güvenimizi asla kaybetmemeliyiz. Önyargılı olmamalıyız. Spekülasyonlar yaratmamalıyız. Türkiye bir hukuk devletidir ve öyle kalacaktır." şeklinde konuştu.

Bu arada Ferda Paksüt'ün hukuk fakültesi son sınıfı öğrencisi kızını da davayı izlemek için yanında getirdiği gözlendi.

HÜRRİYET - CİHAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber