Erdoğan'a, Cuma çıkışı öğretmen atamaları soruldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2009 08:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ailesiyle birlikte bir haftadır tatil yaptığı Rixos Premium Otel'den çıkarak Belek Camii'nde cumayı kıldı

Erdoğan'a Rixos oteller zincirinin sahibi Fettah Tamince ile eski Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel eşlik etti. Bir butikte çay içen Erdoğan, işyeri sahibi Cezmi Erkek'e işlerinin durumunu sordu. Erdoğan, yıllık 45 bin euro kira ödediğini öğrenince, ?Kira niye TL değil de euro?? diye sordu. Erkek de çarşıda işyerlerinin euro ile kiraya verildiğini anlattı.

Öğretmen atamalarını sordu

Eğitim Fakültesi mezunu bir kişi Başbakan'a, ?Öğretmen atamaları ne olacak?? diye seslendi. Erdoğan da ?Meslek liseleriyle ilgili yasa çıktı. Bundan sonra düz liseliler nasıl istedikleri yere gidebiliyorlarsa, öğretmen okulu mezunu arkadaşlarımız da inşallah istedikleri yere aynı şekilde girebilecek. Yeni olanlar da rahatlıkla istediği yere girecek? yanıtını verdi. Aynı kişinin, ?Öğretmen alımında kolaylık yapılsa...? sözleri üzerine Erdoğan, ?Atamalar artık bilgisayar ortamında belirleniyor. İhtiyacımızdan fazlasını, şartları zorlayarak Milli Eğitim Bakanlığı'na ayırdık. En çok personel alımını da Milli Eğitimi Bakanlığı'na yaptık? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber