İzne gelen asker, kızını vermeyen babayı kurşunladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2009 19:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da askerden izne gelen bir genç, arkadaşıyla bir olup sevdiği kızı vermeyen babasını av tüfekleriyle çapraz ateşe tutarak öldürdü.

Olay, merkez Seyhan ilçesindeki Mirzaçelebi Mahallesi 31029 sokakta yaşandı. İddiaya göre, Çağlar K. (21), sevdiği karşı komşusu Kazım Ant'ın (48) kızını ailesine istetti. Ancak Kazım Ant, kızının evlenmesini istemediği Çağlar K.'nin ailesine olumsuz cevap verdi. Çağlar K., bunun üzerine Kazım Ant'a karşı husumet duymaya başladı. Askere giden Çağlar K., izin dönüşünde henüz ismi öğrenilemeyin bir arkadaşı ile birlikte Kazım Ant'ın kullandığı 01 BB 876 plakalı otomobili çapraz ateşe tuttu. Av tüfekleriyle açılan ateş sonucu Kazım Ant., olay yerinde hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı Çağlar K. ve arkadaşı, bir minibüsle olay yerinden kaçtı.

Olayı haber alan polis ekipleri zanlıları yakalamak için arama çalışması başlattı. Zanlıların gidebileceği yerlere operasyon düzenledi. Ancak, yapılan aramalarda zanlıların izine ulaşılamadı. Eşinin cinayete kurban gittiği haberini alarak olay yerine gelen Gönül Ant, sinir krizleri geçirdi. Acılı kadını, yakınları güçlükle sakinleştirdi. Baba Yahya Ant, fenalık geçirdi. Yahya Ant, olayın sebebini bilmediğini, ancak herhangi bir sorunun da olmadığını iddia etti. Polis ekipleri, olayda ölen Kazım Ant ile cinayet zanlısı Çağlar K.'nin evinin karşılıklı olması sebebiyle çıkabilecek olaylara karşı sokakta sıkı güvenlik önlemleri aldı. Cinayet zanlısının evinin kapısında etten duvar ören polis, daha sonra zanlının yakınlarını tek tek evden çıkarttı. Bu sırada Ant'ın yakınları ile zanlının yakınları arasında sözlü atışmaların yaşanması ortamı bir anda gerdi. Polis, bunun üzerine zanlının yakınlarını hemen uzaklaştırdı.

Çok sayıda boş kovanın bulunduğu olay yerine bisikletiyle girmek isteyen bir çocuk ise polise zor anlar yaşattı. Zanlıların yakalanması için arama çalışmaları devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber