Ambulans otomobile çarptı: 2 yaralı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 19 Ağustos 2009 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Turgutreis Beldesi'nden aldığı doktoru, Yokuşbaşı Mahallesi'ndeki Bodrum Özel İnter Tıp Polikliniği'ne götüren ambulans, tali yoldan çıkan otomobile çarptı.

Kazada ambulans ve otomobilin sürücüleri yaralandı. Doktor ise hastaneye başka bir araçla ulaştırıldı.

Kaza dün akşam özel kliniğin bulunduğu Emin Anter Bulvarı'nda meydana geldi. Bodrum Özel İnter Tıp Polikliniği aciline gelen bir hastaya bakacak Dr. Nergiz Vanderberk'ı Turgutreis'ten alarak yola çıkan 48 UA 112 plakalı ambulansın şoförü 41 yaşındaki Arkın Yüksel, kavşağa geldiğinde aniden tali yoldan çıkan 29 yaşındaki Şükrü Şimşek yönetimindeki 48 TP 471 plakalı araca yandan çarpttı. Yaralanan sürücüler Şükrü Şimşek ve Arkın Yüksel olay yerine gelen başka bir ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şimşek'in kaburgalarında ezik olduğu ve tedavi altına alındığı, Yüksel'in ise ayakta tedavisinin ardından taburcu edildiği belirtildi. Yaralıların durumlarının iyi olduğunu gören Dr. Vanderberk ise başka bir araçla yoluna devam ederek kendisini bekleyen hastaya ulaştı.

Ambulans şoförü Yüksel, ?Acil bir hasta için doktor bekleniyordu, sirenlerim ve ışıklarım açıktı. Kavşağa kontrollü biçimde girerken tali yoldan çıkan aracı aniden önümde gördüm, fren yapmama rağmen duramadım? dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber