Başarılı polisler tatille ödüllendirilecek

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 19 Ağustos 2009 13:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURSA Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, asayiş olaylarında en fazla şüpheliyi yakalayan ekipleri, eş ve çocuklarıyla birlikte ödüllendirecek.

Başarılı polisler; Uludağ, Mudanya ve Karacabey ilçelerindeki emniyet müdürlüğünün sosyal tesislerinde ücretsiz olarak 2 gün tatil yapacak.

Diyarbakır'dan Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Zeki Çatalkaya, cinayet, yaralama, hırsızlık, kapkaç ve dolandırıcılık gibi asayiş olaylarında görev yapan polisler için yeni bir uygulama başlattı. Bu tür olayların asgariye inmesi için ay içinde en fazla şüpheliyi yakalayan ekiplerin tatille ödüllendirileceğini belirten Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, ?Vatandaşların huzur içersinde yaşaması için asayiş olayları da çok önemli. Nasıl ki hata yapan polisleri cezalandırıyorsak, başarılı olanları da ödüllendirmeliyiz. Başarılı polisleri eşleri ve çocuklarıyla tesislerimizde 2 gün ağırlayacağız. Giderlerini müdürlüğümüze bağlı fondan karşılayacağız. Bu rekabet ortamını getirecek. Dolaysıyla vatandaşa verdiğimiz hizmetin kalitesi artacak? diye konuştu.

Zeki Çatalkaya, ayrıca, polis ile vatandaş arasındaki bütünleşmenin daha da artması için ekiplerin, sitelerde, apartmanlarda ve kahvelerde tanışma ve sohbet toplantısı düzenleyeceklerini söyledi. Alınan tüm ihbarların değerlendirilip olay yerine en fazla 3 dakika içinde ulaşılması gerektiğini belirten Çatalkaya, bu çalışmaya tüm polislerin ayak uyduracağı sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber