Bakan Çubukçu'ya çok büyük öfke

Memurlar.net olarak 9 yılı aşkın bir zamandır internet üzerinden yayın yapmaktayız. Yayın hayatımızın ilk günlerinde kadro arttırımı için mektup gönderilmesi gibi çeşitli girişimlerde de bulunuyorduk. Bir kısmı sonuç aldı, bir kısmı ise sonuçsuz kaldı. Ancak geçen zaman içerisinde, pek yol katedilmediği için, "kadroları arttırın" şeklinde hiçbir haber yapmadık. Zira, Maliye Bakanlığı ne derse o oluyordu. Ancak bakan Nimet Çubukçu'nun bugün yaptığı ve 8 bini okul öncesi olmak üzere 15 bin öğretmen atanacağı yönündeki açıklaması öğretmen adayları nezdinde infaal oluşturmuştur. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Ağustos 2009 15:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memurlar.net olarak, burada çözüm mercilerinin basiretli davranmadığını, geleceğe yönelik öngörü yapamadığını belirtmek istiyoruz.

244 bin adayı ilgilendiren bir öğretmen alım işleminde, Eylül ayında 10 bini sözleşmeli olmak üzere 15 bin öğretmen alınacağını belirtmek çok vahim bir siyasi hatadır.

200 bine yakın aday, aylardır öğretmen alımına ilişkin açıklama beklemektedir ve yapılan açıklama tam bir hayal kırıklığıdır.

MEB bürokrasi; Bakan Çubukçu'ya, Milli Eğitim Bakanlığına, MEB Personel Genel Müdürlüğüne ve Ak Partiye yönelen tepkiler için memurlar.net'in forum bölümünü takip edebilirler.

Bu noktada, tepkileri okunmasını önermekte olup, ayrıca bir açıklama yapmaya gerek duymadığımızı belirtmek istiyoruz.

Öğretmen adaylarının tepkilerini okumak için tıklayınız.


Memurlar.net 10 bin kadronun 8 bininin okul öncesine ayrılmasına tepki göstersin ve ana sayfaya taşısın
Dev ankara mitingi..meb önünde...
Bırakın artık tanatanayı her ilde bir eylem herkes meydanlara
2009 Ağustos Öğretmen Alımında ŞOK!!!

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber