Göreve başladığı gün kazada öldü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2009 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ağrı'da sözleşmeli öğretmen olarak görev yapan Huriye Özben, Niğde'ye tayini çıktığı gün trafik kazasında hayatını kaybetti.

Niğde'nin Çamardı ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden genç öğretmen Huriye Özben (33), memleketi Adana'nın Pozantı ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi. Pozantı Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Niğde Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Altan, Pozantı Milli Eğitim Müdürü Bedrettin Uçkaş, Niğde Kemal Çetintürk İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Kafalı, Çamardı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan, Şube Müdürü Musa Dalkılıç, çok sayıda seveni, ailesi, arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Çamardı-Niğde karayolunun 3. kilometresinde dün meydana gelen trafik kazasında öğretmen E. Özben'in (36) idaresindeki 51 KF 096 plakalı otomobil kontrolden çıkarak şarampole uçtu.

Kazada eşini kaybeden E.Özben ve babası A. Özben (66) yaralı olarak kaldırıldığı hastaneden dün taburcu edildi. Hastanede tedavisi sürdüğü için eşinin cenaze namazına katılamayan acılı öğretmen, daha sonra taziyeleri kabul etti. Uzun süre sakinleştirilemeyen E.Özben'i yakınları güçlükle teselli etmeye çalıştı.

Trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmen Huriye Özben, cenaze namazının ardından Pozantı Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Huriye öğretmenin 2 yıldır Ağrı'da sözleşmeli öğretmen olarak çalıştığı, önceki gün Niğde Merkez Kemal Çetintürk İlköğretim Okulu'na Din Kültürü öğretmeni olarak atanarak görevine başladığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber