Ordu Valisi ayıp listeyi kaldırdı

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 24 Ağustos 2009 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ayıp listesi nihayet kalktı

Ordu Valisi Ali Kaban'ın eşinin yardımda bulunduğu kişileri isim isim deşifre eden liste Ordu Valiliği'nin internet sitesinden tamamen kaldırıldı. AKŞAM'ın haberlerinin ardından sitede Neriman Kaban'ın sadece rutin programına yer verildi

Ordu Valisi Ali Kaban, eşi Neriman Kaban'ın kime ne yardım yaptığını Valilik resmi web sitesinde deşifre eden listeyi kaldırttı. Ayıp listesi sessiz sedasız ayıklanırken sitede sadece 'Sosyal Yardım Çalışmaları' bölümünde 'Hanımefendi Tarafından Yapılan Sosyal Etkinlikler' başlığıyla Neriman hanımın katıldığı ve destek verdiği genel programlar bırakıldı. AKŞAM'ın ortaya çıkardığı olay yaratan uygulamada ise Valilik resmi sitesinde 'Valimiz Ali Kaban'ın eşi Neriman Kaban Tarafından Yardıma Muhtaç Ailelere Gerçekleştirilen Ziyaretler ve Yapılan Yardımlar' başlığıyla Neriman Hanım'ın yaptığı yardımlar, isim isim belirtilerek açıklanmıştı.

Sitede yerini koruyan 'sosyal etkinlikler' listesinde de ağırlıklı olarak Neriman Kaban'ın rutin ve protokole dayanan programları yer alıyor.

Ali Ekber ERTÜRK / ANKARA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber