Duruşma sonrası silahlı bıçaklı kavga: 5 yaralı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2009 14:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Adliyesi'nde alacak meselesi yüzünden duruşmaları bulunan iki grup arasında çıkan tartışmada 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık bir yıl önce Güllük Caddesi'nde bir iş yerinin devir işlemleri nedeniyle aralarında husumet bulunan iki grubun duruşması, 11. Asliye Ceza Mahkemesi'nde başladı.

Mahkeme salonuna girişte iki grup üyeleri arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Mahkeme çıkışında yeniden görüşeceklerini söyleyen grup üyelerini, mahkeme başkanı da duruşma sırasında sakin olmaları konusunda uyardı.

Duruşmanın ardından adliyeden çıkarak araçlarına binen grubun önünü, diğer grup üyeleri araçlarıyla kesti. Her iki araçtan inen grup üyeleri arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüdü.

Bıçak ve tabancaların da kullanıldığı kavga sırasında Aytaç Dere, Yasin Haydar, Abuzer Kaya, Hasan Kaya ve Gürkan Doğancık yaralandı. Yaralılar, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Olayın ardından kaçmak isteyen zanlılardan C.M, F.Ö. ve Y.Ö. polisin takibi sonucu yakalandı. Olaya karıştıkları öne sürülen diğer zanlıların bulunması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber