Halkbank'tan TOKİ borçlarına yüzde 20 indirim

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2009 23:34, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Halkbank, Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) borcu olan tüketicilere borçlarını yüzde 20 indirimle kapatma imkanı sunuyor. 23 Ekim'e kadar devam edecek indirim kampanyası, Halkbank'ın satışına aracılık etmediği TOKİ konutları için de geçerli olacak.

Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamada, TOKİ İndirim Kampanyası kapsamında, Halkbank'tan konut kredisi kullanarak TOKİ'ye olan borçlarını tek seferde kapatmak isteyen tüketicilere yüzde 20 indirim olanağı sunulduğu bildirildi. Kampanya kapsamında iki farklı ödeme seçeneği bulunuyor. Birinci seçenekte, 500 TL sabit dosya masrafı ile 120 aya varan vadelerle yüzde 0,98 den başlayan faiz oranı uygulanırken, ikinci seçenekte masrafsız ve 120 ay vade ile yüzde 1,02 oranında faiz uygulanıyor.

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, Halkbank'ın TOKİ İndirim Kampanyası ile piyasadaki en cazip kredi fırsatını müşterilerine sunduğunu belirterek, "Kampanya kapsamında, TOKİ'ye borcu olan müşterilerimize hem uygun faiz oranı ile borcunu tek seferde kapatma hem de yüzde 20 indirimden faydalanma fırsatı sunuyoruz. Ayrıca, müşterilerimizden kredi işlemleri sırasında ekspertiz ücreti de almıyoruz." dedi.

Kampanya, Halkbank'ın satışına aracılık etmediği TOKİ konutları için de geçerli olacak. Uygulamaya, satışları 2008 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve 12 aydan daha fazla vadesi kalan konutlar dahil edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber