Üniversiteli kıza cinsel saldırıya tutuklama

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 06 Ekim 2009 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KÜTAHYA'da bardan çıkıp kaldıkları aparta gitmek üzere yolda yürüyen 2 üniversiteli kızdan birini yere yatırıp elleriyle cinsel organını, kalçasını ve göğüslerini sıkan R.K. tutuklandı.

Önceki gün saat 04.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre bir barda içki içtikten sonra kaldıkları aparta yürüyürek gitmekte olan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) öğrencisi T.A. ve M.Y.'ye 43 AT 544 plakalı otomobilden elinden bira şişesiyle inen R.K. saldırdı. Üniversiteli kızlardan M.Y.'nin saçlarını tutan R.K., kendisine engel olmak isteyen T.A.'yı da yere yatırıp elleriyle cinsel organını, kalçalarını ve göğüslerini sıktı. Üniversiteli kızlar, R.K.'nın elinden kurtulup, kaldıkları aparta giderek 155 Polis İmdat hattını aradı.

İhbar üzerine hareket geçen polisler 43 AT 544 plakalı otomobili durdurup içerisinde bulunan R.K. ile 2 arkadaşını gözaltına aldı. R.K.'dan şikayetçi olan üniversiteli iki kız, R.K.'nın yanında bulunan 2 gencin kendilerine saldırmadıklarını ve onlardan şikayetçi olmadıklarını belirtti.

Gözaltına alınan R.K., suçlamaları kabul etmeyerek, ?Otomobille gezerken arkadaşımdan biri yolda yürüyen kızlara ?Buralı mısınız?' diye sordu. kızlar ise ?Sana ne o.. çocuğu' diye yanıt verdi ve kızlardan biri gelip bana tokat attı. Bunun üzerine ben de kızlardan birinin saçını tuttum diğerine de tokat attım. Kızlara cinsel saldırıda bulunmadım? dedi.

Yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen R.K., ?cinsel saldırı' suçundan çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber