7 yaşındaki öğrencisini dövüp, tuvalete kapattı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 12 Ekim 2009 14:54, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde bir ilköğretim Okulu'nda öğretmen 53 yaşındaki Mustafa Saim A.'nın, kendisine ?lan' dediği gerekçesiyle öğrencisi 7 yaşındaki D.K.'yı dövüp, bir süre tuvalete kapattığı iddia edildi.

D.K.'nın babası Sami K., öğretmeni, Kaymakamlığa şikayet etti. Öğretmen suçlamaları reddederken, iddiayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Okulda geçen hafta cuma günü, 33 yıllık öğretmen Mustafa Saim A., eğitim verdiği 2'nci sınıf öğrencilerinden D.K.'yı, kendisine ?lan' diye hitap ettiği için dövdüğü ve cezalandırmak için de bir süre tuvalete kapattığı ileri sürüldü. Okul çıkışı D.K.'yı almaya giden Sami K., oğlunu ağlarken gördü. D.K., babasına, öğretmeninin kendisini dövdüğünü ve derse almayarak tuvalete kapattığını söyledi.

Oğlunun anlattıkları üzerine, Mustafa Saim A. ile görüşen Sami K. iddiaya göre, ?Evet oğlunuz bana ?lan' dediği için dövdüm. Yine aynı şey olsa döverim? yanıtını aldı. Sami K., bunun üzerine öğretmeni cuma günü Emniyet Müdürlüğüne, bugün de Orhangazi Kaymakamlığı'na şikayet etti.

Şikayet üzerine öğretmen Mustafa Saim A.'nın Emniyet Müdürlüğü'ne çağrılarak ifadesinin alındığı öğrenildi.

ÖĞRETMEN REDDETTİ

Ali Tekin İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aktay, konuştuğu öğretmenin yöneltilen suçlamayı kabul etmediğini kendisine söylediğini belirtip, iddiaları Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirdiğini açıkladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de olayla ilgili idari soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber