Kaymakamların küfürlü kavgaları mahkemelik oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2009 23:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, kentte iki ilçe kaymakamının telefondaki küfürlü kavgalarıyla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Vali Tekmen'e makamında gazetecilerin, Hanak Kaymakamı Süleyman Ovalı ile Çıldır Kaymakamı Önder Çan arasında telefonda geçen küfürlü kavganın tutanağa alındığı ve bunun basına yansıdığının hatırlatması üzerine, Tekmen, olayın doğru olduğunu bildirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade eden Tekmen, şunları söyledi:

''Evet Çıldır'a vekalet eden Kaymakam (Hanak Kaymakamı Süleyman Ovalı) arkadaşımızın müracaatı oldu. Aynı zamanda Adliye'ye de müracaat etmiş. Adliye'den de bize intikal etti. Kendisinin vekalet ettiği Çıldır Kaymakamı arasındaki telefon görüşmelerinin sonucunda tuttuğu tutanağı şikayetçi olarak, müşteki olarak, hem adliyeye hem de bize müracaat ettiğini dün öğrendik. Şu an ben basında çıkan haberleri teyit ya da yalanlayacak durumda değilim. Fakat biz kendi yetkili makam olarak konuyla ilgili adli ve idari inceleme başlattık. Başka bir açıklama yapmam yanlış olur. Artık bunun sonucuna göre, durum netleşecek.''

Tutanağın basına nasıl sızdırıldığını bilmediğini söyleyen Tekmen, yıllık izinde olan Çıldır Kaymakamı Önder Çan'ın hafta sonu görevine başlayacağını kaydetti.

Çıldır Kaymakamlığına vekalet eden Hanak Kaymakamı Süleyman Ovalı ile halen izinde olan Çıldır Kaymakamı Önder Çan arasında geçtiği iddia edilen küfürlü telefon görüşmeleri, Ovalı'nın tutanaklarıyla kayıt altına alınmış, bu durum basına intikal etmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber