MHP'li başkanın çocuklarına kaygılandıran saldırı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 18 Ekim 2009 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KIRIKKALE'ye bağlı Yahşihan İlçesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Ahmet Sungur'un oğlu 18 yaşındaki Mahir Sungur, dün akşam saatlerinde bıçakla boynundan yaralandı. Başkan Sungur'un lise öğrencisi oğlu 16 yaşındaki Ahmet Sungur da, geçen çarşamba günü kaçırılarak bir bağ evine kapatıldıktan sonra, kendi imkanlarıyla kaçarak kurtulmuştu.

Belediye Başkanı Sungur'un oğlu Mahir Sungur, iddiaya göre beraberindeki 6 kişiyle birlikte ilçe merkezinde yürürken, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Sungur boynundan yaralanırken, bıçaklı saldırganı engellemeye çalışan yanındaki arkadaşları da çeşitli yerlerinden yaralandı. Kimliği belirlenemeyen saldırgan, plakası alınamayan otomobille binerek olay yerinden kaçtı

Olay yerine gelen Belediye Başkanı Ahmet Sungur, konu hakkında bilgi aldı. Yaralılar Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılırken, Mahir Sungur Ankara'ya sevk edildi. Mahir Sungur'un hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Polis, bıçaklama ile Ahmet Sungur'un kaçırılma olayı arasında bağlantı olup olmadığını araştırırken, her iki olayı gerçekleştirenlerin belirlenip yakalanması için çalışmayı sürdürüyor.

BAŞKAN: KİMSEYLE HUSUMETİM YOK

Belediye Başkanı Ahmet Sungur, bir oğlunun kaçırılması, diğer oğlunun ise bıçakla yaralanması olayları arasında bağlantı olduğunu düşündüğünü ve olaylardan kaygı duyduğunu belirterek şöyle dedi:

?Ne yapmak istediklerini bilemiyorum. Biri oğlumu kaçırıp fidye istiyor, bir diğer oğlum ise 5- 6 arkadaşı arasında bıçaklanıyor. Benim kimseyle husumetim ve düşmanlığım yok. Neden kaynaklandığını bilmiyorum. Bir an önce suçluların yakalanmasını istiyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber