Sağlık memuruna polis dayağı iddiası

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 27 Ekim 2009 13:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

HAKKARİ'de sağlık ocağında memur olarak çalışan 29 yaşındaki Cafer Ağacanoğlu, tartıştığı trafik polisleri tarafından dövüldüğünü iddia ederek Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Vücudunun çeşitli yerlerinde darp izi oluşan Ağacanoğlu'na 2 gün iş göremez raporu verildi.

İddialaya göre, 3 Nolu Sağlık Ocağında memur olarak çalışan Cafer Ağacanoğlu otomobiliyle evine gittiği sırada, trafik polislerinin yaptığı rutin kontroller kapsamında durduruldu. İstenilen evrakları polislere veren Ağacanoğlu, bu sırada bir trafik polisinin kontrol için bekleyen diğer araçlardakilere bağırması üzerine, vatandaşa böyle davranmasının doğru olmadığını söyledi. Ağacanoğlu, bunun üzerine tartıştığı polis ve olay yerine gelen diğer polisler tarafından dövüldüğünü ve kelepçelenerek polis merkezine götürüldüğünü söyledi.

İfadesinin alındığını, ardından da hastaneye gittiğini anlatan sağlık ocağı memuru Ağacanoğlu, burada doktorlar tarafından kendisine 2 gün iş göremez raporu verildiğini kaydetti. Ağacanoğlu, polislerden şikayetçi olduğunu ve Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, ?Ben de devlet memuruyum, Birkaç polisin beni darp etmesini tüm polislere mal etmek doğru olmaz. Haksız yere darp edildim. Polislerin vatandaşa karşı sert tavrını eleştirdiğim için dayak yedim. Bu olayın takip edilmesini istiyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber