Atalay: Açıklayabileceğimiz herşeyi açıklayacağız

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2009 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, ?demokratik açılım? konusunda 10 Kasım Salı günü TBMM Genel Kuruluna bilgi vereceğini, genel görüşmenin ne zaman yapılacağının ise Meclisin takdirinde olduğunu söyledi.

Atalay, Ak Parti TBMM Grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. ?Demokratik açılım? konusunda ne zaman Meclise bilgi vereceğinin sorulması üzerine Atalay, 10 Kasım Salı günü Genel Kurula bilgi vereceğini, ancak daha sonra yapılacak genel görüşmenin zamanlamasının Meclisin takdirinde olduğunu kaydetti.

Bir gazetecinin, ?yapacağınız konuşmada konunun parametrelerine de yer verecek misiniz?? sorusu üzerine Atalay, ?Ben baştan beri, 'Meclis platformu en önemlidir' dedim. Yani bu konuları görüşeceğimiz, açıklayacağımız yer, Meclis çatısı altıdır. Biz hep böyle dedik; muhatabımız millet ve milletin temsilileri olan milletvekilleri ve Meclisimizdir. Dolayısıyla açıklanabilecek, konuşulabilecek her şey burada konuşacağız? dedi.

Atalay, ?Bu konuda yol haritasının kitapçık haline getirileceği söylenmişti. Bir kitapçık dağıtılacak mı?? sorusuna ise ?Hayır, hayır. Kitapcık niye dağıtalım?? karşılığını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber