Aşkına karşılık bulamayınca Demet öğretmeni öldürdü

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 08 Kasım 2009 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkçe öğretmeni Demet Eygi, evinin önünde göğsüne aldığı 10 bıçak darbesiyle öldürüldü. Katil ise aşkına karşılık bulamayan Hüseyin Ayyıldız çıktı

HALİL BİLEK ADANA

Adana'da 24 yaşındaki Türkçe öğretmeni Demet Eygi, bir süredir kendisini rahatsız eden ve aşkına karşılık vermediği 27 yaşındaki Hüseyin Ayyıldız'ın kurbanı oldu. İddiaya göre bir yıl önce eşinden boşanan Ayyıldız özel bir dershanede görevli Eygi'ye aşık oldu. Genç kızın sürekli olumsuz yanıt vermesi Ayyıldız'ı ikna etmedi. Platonik aşık önceki akşam konuşmak için genç kızın yaşadığı mahalleye gitti. Kapının önüne inen Eygi ile Ayyıldız tartışmaya başladı. Öfkeli aşık üzerinde taşıdığı bıçağı çıkarıp genç kıza rastgele salladı.

?HÜSEYİN YAPMA' DİYE BAĞIRDI AMA...

Ablasının ?Hüseyin yapma? çığlıklarını duyan kardeşi aşağıya indiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine karşın öğretmen kurtarılamadı. Öğretmenin göğüs bölümünde 10 bıçak darbesi bulunduğu belirlendi. Otomobiliyle kaçan ?Şırdancı Hüseyin' lakaplı Ayyıldız suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Kızının cesedini görünce yakınlarına sarılarak gözyaşı döken anne ?Ne olur şaka deyin? diye feryat etti. Cenaze Ceyhan'da toprağa verildi.

Giysilerini değiştirip ?şırdan' yemeye gitmiş

Çılgın aşık Ayyıldız'ın cinayetten sonra evine giderek kanlı elbiselerini değiştirdiği, daha sonra da Adana'ya özel bir yemek olan şırdan yemek için lokantaya gittiği öğrenildi. Zanlı sorgusunda Demet Eygi ile aşk yaşadığını ve eşinden bu nedenle ayrıldığını öne sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber