Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Aralık 2009 09:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Şahin, saat 10.00'da TBMM Tören Salonu'nda yapılacak "Kadının Siyasete Katılımı ve Medya Duyarlılığı" paneline katılacak. Şahin, saat 14.00'te ise Dünya Özürlüler Günü nedeniye Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ve beraberindeki heyeti TBMM Divan Salonu'nda kabul edecek. Saat 15.00'te Mithatpaşa Cad. 35 Kızılay/Ankara adresinde yer alan Mustafa Necati Kültürevi'nde açılan "Benim Gözümle İşte Hayat" Fotoğraf Sergisi'ne katılacak olan Şahin, saat 18.15'te KKTC Meclis Başkanı Dr. Hasan Bozer ile makamında başbaşa görüşecek.

Saat 10.00'da toplanacak olan TBMM Adalet Komisyonu'nda, Çek Yasa Tasarısı görüşülecek.

Saat 10.30'da toplanacak olan TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda, İmar Kanunu ile Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ele alınacak.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, saat 10.30'da toplanacak olan eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasını araştırmak amacıyla kurulan komisyona bilgi verecek.

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, saat 10.30'da toplanacak olan Belçika'ya yapılan ziyaretle ilgili raporu ele alacak.

Saat 10.30 ve 14.30'da toplanacak olan TBMM KİT Komisyonu'nda, Türkiye Kalkınma Bankası, Kalkınma Yatırım Menkul Değerler A.Ş ile Arıcak Turizm ve Ticaret A.Ş'nin 2007 yılı hesapları incelenecek.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, saat 11.30'da basın toplantısı yapacak.

Saat 13.00'te toplanacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, görüşmeleri yarım kalan madencilik sektörünün sorunları ve yeraltı kaynaklarıyla ilgili araştırma önergeleri görüşülecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber