Polis memuru, kavgayı ayırırken bıçaklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2009 18:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KARAMAN'da kavga eden iki kişiyi ayırmak isteyen polis memuru 43 yaşındaki Nihat Çolak sağ bacağından bıçaklandı.

Arkadaşı bıçaklandıktan sonra olay yerine sevk edilen ve yaşanan koşuşturma sonrası gözaltına alınan kişileri hastaneye getiren 38 yaşındaki polis memuru Mehmet Alper de kalp spazmı geçirdi. Hastanede tedavi altına alınan polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay, Külhan Mahallesi Yeni Minare Caddesi üzerinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet olduğu ileri sürülen 20 yaşındaki Recep Kepir ile 25 yaşındaki Zeynel Yürük cadde üzerinde karşılaştı. İki genç arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu çevredekiler polise haber verdi. Olay yerine gelen ekip otomobilinden inen polis memuru Nihat Çolak, kavga eden Recep Kepir ile Zeynel Yürük'ü ayırmak istedi. Kavga edenlerin arasına giren polis memuru Çolak, Recep Kepir tarafından sağ bacağından bıçaklandı. Kanlar içerisinde kalan polis memuru, arkadaşları tarafından ekip otosu ile Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıldı.

Bu arada kavgaya karışan Recep Kepir ile Zeynel Yürük, polis tarafından gözaltına alındı. Olay yerine sevk edilen polis ekibinde yer alan Mehmet Alper, gözaltına alınan Kepir ile Yürük'ün sağlık kontrolü için getirildiği Karaman Devlet Hastanesi'nin önünde kalp spazmı geçirdi. Doktorlar, tedaviye alınan polis memurlarının sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Recep Kepir, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Polis Merkezi'ne götürüldü. Kepir'in hastaneden çıkarılırken, polis tarafından başının aşağıya eğilmesi dikkat çekti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber