Banka müdürüne kredi kurşunu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 10 Aralık 2009 17:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİR'in Gaziemir İlçesi'nde, meyve sebze tüccarlığı yapan 49 yaşındaki Özkan Özparıltı, 800 bin TL'lik kredi borcunun taksitlerinin yeniden yapılandırılması konusunda tartıştığı bir bankanın şube müdürü İbrahim Turgut'u tabancayla bacağından vurdu. Turgut, kaldırıldığı hastanede tedaviye alınırken, cipiyle olay yerinden kaçan Özparıltı, polisin takibi sonucu yakalandı.

Torbalı'da meyve, sebze tüccarlığı yaptığı bealirtilen Özkan Özparıltı, bugüne kadar aldığı 800 bin TL'lik kredi borcunun taksitlerinin yeniden yapılandırılması için banka şubesine gitti. Özparıltı, banka şube müdürü 43 yaşındaki İbrahim Turgut ile tartıştı.

Tartışmanınbüyümesi üzerine Özparıltı, müşteriler ve diğer personelin şaşkın bakışları arasında Turgut'u tabancayla bacağından vurdu.

Özkan Özparıltı kendisine ait 35 TMV 35 plakalı ciple kaçarken, İbrahim Turgut hemen İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Soruşturma başlatan polis, Özparıltı'yı Torbalı İlçesi girişinde yakaladı. Tedaviye alınan Turgut'un ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Gözaltına alınan Özparıltı'nın, Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber