Müdürün öğrenciyi darp etti iddiası yalan çıktı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2009 16:28, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Genç, okul müdürünün kendisini darbettiğini iddia eden öğrencinin doğruyu söylemediğini belirterek şikayetini geri aldığını ve müdürden özür dilediğini söyledi.

Alınan bilgiye göre, ilçedeki bir ilköğretim okulunda müdürün kendisini darbettiğini, kolunun kırıldığını ileri süren öğrencinin durumuyla ilgili olarak Milli Eğitim Müdürlüğünün incelemesi tamamladı.

Olayın öğrenciler arasındaki kavgadan kaynaklandığı, darbedildiğini iddia eden öğrencinin şikayetini geri aldığı belirtildi.

Ceylanpınar Milli Eğitim Müdürü Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul müdürünün kendisini darbettiğini iddia eden öğrencinin doğruyu söylemediğini belirtip okul müdüründen özür dilediğini kaydetti.

Genç, şunları söyledi:

''Emrah T. ailevi konulardan dolayı sorunlu bir öğrenci. Olayın gerçekleştiği gün okulun dağılma saatinde başka köyden taşımalı olarak gelen bir grup öğrenciyle kavga etmiş, kavgaya öğretmen, personel ve birçok öğrenci şahit olmuş. Öğretmenler kavga edenleri ayırdıktan sonra müdürümüz okul bahçesine gelip durumu sormuş, kavgaya karışanların disiplin kuruluna sevk edileceğini söylemiş. Akşam elindeki ağrılarından dolayı bir yakını tarafından hastaneye getirilip röntgeni çekilen öğrenci, adli rapor tutulunca, o anda kendisini müdürün dövdüğünü belirtmiş ancak yaptığımız inceleme ve görgü şahitlerinin verdiği bilgiye göre öğrencinin doğruyu söylemediği anlaşılmıştır.''

Ceylanpınar'da geçen hafta yakınlarınca hastaneye getirilen ilköğretim öğrencisi Emrah T, okul müdürünün kendisini darbettiğini ve bunun sonucunda kolunun kırıldığını ileri sürerek şikayetçi olmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber