Eski başhekim muayenehanesinde ölü bulundu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Aralık 2009 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Orhangazi Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Çocuk Doğum Uzmanı Op. Dr.Ahmet Ali Uslu, Muradiye Mahallesi Kaynarca Caddesi'ndeki özel muayenehanesinde ölü bulundu.

Pazar günü akşam saatlerinden itibaren kendisinden haber alınamayan Uslu'yu, sabah muayenehanesinde çalışan sekreterinin işe geldiğinde ölü olarak bulduğu belirtildi.

Sekreterin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ve Cumhuriyet Savcısı, Uslu'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Acı haberi alan Orhangazi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Cumhur Kara ve hastane çalışanları Uslu'nun evine akın etti.

Dr.Ahmet Ali Uslu'nun ölümü üzerine kendisi gibi doktor olan diğer 3 kardeşine haber verildi. Samsun, Tosya ve Almanya'da doktor olarak görev yapan Uslu'nun kardeşleri acı haberi alır almaz Orhangazi'ye geldi. Orhangazi'de çok sevilen Ahmet Ali Uslu için bugün Orhangazi Devlet Hastanesi'nde bir tören düzenlenecek. Uslu'nun cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere memleketi Kastamonu'ya gönderilecek.

Bir gün önce yakın dostlarıyla birlikte olan ve pazar günü akşam saatlerinde muayenehanesine geçtiği tahmin edilen Dr.Ahmet Ali Uslu'nun ölümüyle ilgili polis ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Polis ekipleri tarafından ölümü şüpheli bulunan Ahmet Ali Uslu'nun cesedi Cumhuriyet Savcısının yaklaşık 1 saat süren incelemesinin ardından, kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nde 1999-2003 yılları arasında Başhekimlik yapan Opr. Dr. Ahmet Ali Uslu, aynı hastanede 10 yıldır Kadın Doğum Uzmanı olarak çalışıyordu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber