Yetiştirme yurdundan kaçtı, silahlı kavgada öldürüldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2009 10:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'da Sosyal Hizmetler Erkek Yetiştirme Yurdu'ndan kaçtığı için polis tarafından aranan 15 yaşındaki genç çıkan silahlı kavgada öldürüldü. Olay yerinden geçen aynı aileden 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ahmet A. (24) ve arkadaşları Hüseyin K. (19), H.P. (17) merkez Meram ilçesi Taşcami Uzunharmanlar Mahallesi'nde aralarında önceden husumet bulunan Gökhan K. (22) ve M.Ö. (15) ile buluştu.

Ahmet A, babasına hayat kadını temin ederek borçlandırdığı gerekçesiyle Gökhan K. ile tartışmaya başladı.

Kavgaya dönüşen olayda, birbirine tüfeklerle ateş eden taraflardan M.Ö. yaralandı.

Bir markete sığınarak yardım isteyen M.Ö. burada hayatını kaybetti. Olay yerinden tesadüfen geçen aynı aileden Ahmet G. (49), eşi Aynur G. (43) ve kızı Fatmanur G. de (20) açılan ateş sonucu yaralandı.

Konya Numune Hastanesine kaldırılan yaralılardan çene, göğüs ve karnından yaralanan Fatmanur G'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olay yerinden kaçan Ahmet A, Hüseyin K, H.P. ve Gökhan K. gözaltına alındı.

Yaralandıktan sonra sığındığı marketin güvenlik kamerası tarafından ölmeden önceki son dakikaları saniye saniye görüntülenen M.Ö'nün, 20 Aralıkta kaldığı Sosyal Hizmetler Erkek Yurdu'ndan kaçtığı ve yetkililerin polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber