Ankara'da öğrenci yurdunda yangın çıktı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ocak 2010 17:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özel bir yüksek öğrenci yurdunda çıkan yangın kontrol altına alınırken, 2 öğrenci dumandan zehirlendi. Olay yerine gelen ambulans iki öğrenciyi hastaneye götürdü.

Ankara Balgat'ta bulunan özel bir öğrenci yurdunda bugün akşam saatlerinde yangın çıktı. Çay semaverinin patlaması sonucu çıktığı iddia edilen yangında, iki öğrenci dumandan etkilendi.

Olayın etkisiyle şoka giren bir öğrenciye çevreden yetişen vatandaşlar yardım etmeye çalıştı. Yere oturtulan öğrenci, başına su dökülerek kendine getirilmeye çalışıldı. Bu arada, olay yerine ambulans çağrılırken, öğrencinin durumunun güçleştiğini gören vatandaşlar polis aracına yöneldi. Vatandaşlar, öğrenciyi polis aracına bindirerek hastaneye götürmek istedi. Diğer öğrenci ise bulunduğu odanın penceresini açarak temiz hava almak için çaba harcadı.

Olay yerine gelen itfaiyenin kullandığı merdiven, öğrenciyi bulunduğu yerden kurtarmak için açıldı. Ancak, yurt binasının içindeki dumanın tahliye olması nedeniyle öğrenci, yurttan dışarı çıktı. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekibi, iki öğrenciyi de vatandaşların yardımıyla ambulansa bindirerek hastaneye götürdü.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yurtta çıkan yangını tamamen söndürürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber