Göreve giden 112 ambulansı kaza yaptı, sağlık görevlileri yaralandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2010 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gelen ihbar üzerine yola çıkan 112 Hızır Acil ambulansı kaza yaptı. Kazada, sağlık görevlisi ile ambulans şoförü yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere gönderildi.

Ankara Yenimahalle'de Bağdat Caddesi 12. Cadde kavşağında, 112'ye gelen ihbarı değerlendirmek üzere yola çıkan bir ambulans ile kavşaktan geçen bir minibüs çarpıştı. Kazada, ambulans sürücüsü ile bir sağlık görevlisi yaralandı. Kazada yaralanan ambulans şoförü Şahin G. ve sağlık görevlisi Sermin Y., olay yerine gelen iki ayrı ambulansla Numune Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Kazaya neden olan diğer araçtakiler ise hafif yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen başka bir ambulansta ayakta tedavi edildi. Tedavi altına alınan sağlık görevlilerinin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olaya tanık olanlar, kırmızı ışığa yakalanan ambulansın tepe lambası yanar halde siren çaldığını, kendilerine yeşil ışık yanan araçların ambulansı gördüklerinde durduğunu, yolun en sağından gelen bir minibüsün duramaması nedeniyle kazanın meydana geldiğini ileri sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber