İzmir'de suikast timi yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ocak 2010 10:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'de, aralarında husumet olan bir işadamını öldürmek için suikast timi kuran çete yakalandı.

İzmir Alsancak Limanı'nda, depo ve nakliye işi yapan ve akraba oldukları öğrenilen Tayfun Ergün T. ile M.T.T. arasında bilinmeyen bir nedenle husumet oluştu. Aynı zamanda akrabası olan M.T.T. isimli işadamını öldürmek için plan yapan T.E.T., bir suikast timi oluşturdu.

Suikasti gerçekleştirmek için uzun namlulu otomatik kaleşnikof marka silah ve hayalet silah olarak tabir edilen Alman yapımı Walther marka silah temin eden çete üyeleri, M.T.T. isimli işadamının İzmir ve İstanbul'da bulunan iş ve ev

adreslerinde keşif çalışması yapmaya başladı.

Yapılan istihbarat çalışmaları sonucu suikast timinin eyleminden haberdar olan ve şahısları takip eden ekipler, zanlıların eylemi gerçekleştirmek için araç kiralamalarının ardından operasyon için harekete geçti. Zanlıların eylemi gerçekleştirecekleri gün operasyonu yapan ekipler, çete lideri T.E.T. ile birlikte H.T., Ü.S., C.A., B.D. ve E.C. isimli zanlıları yakaladı.

Zanlıların ev, iş ve otomobillerinde yapılan aramalarda; 1 adet kaleşnikof marka uzun namlulu silah, 1 adet Walther marka tabanca, 1 adet

ruhsatsız tabanca, 2 adet kasatura ve silahlara ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Zanlılar, emniyette sorgunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber