İstanbul'da elektrik kesintisi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2010 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşullarına bağlı olarak meydana gelen arızanın giderilmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün ulusal sistemin bir kısmında meydana gelen arıza nedeniyle kentin Avrupa yakasının önemli bir bölümüne saat 07.30'dan 11.30'a kadar elektrik verilemediği hatırlatıldı.

Sisteme enerjinin temin edildiği saat 11.30'dan itibaren bölgenin yüzde 95'ine enerji verildiği, kalan kısımdaki lokal arızalar ile ilgili çalışmaların devam ettiği bildirildi. Açıklamada, arızanın giderilmesine yönelik çalışmaların sürdürüldüğü bölgelere de en kısa sürede elektrik verileceği vurgulandı.

Açıklamaya göre, onarım çalışmalarının devam ettiği yerler şöyle:

''Silivri'de Yolçatı, K.seymen, B.çavuşlu, Hallaçlı, Sayalar, Çayırdere, Kadıköy, Ovayenice, B.sinekli, K.sinekli, B.kılıçlı, K.Kılıçlı, Kurfallı, Bekirli, Fener köyler, Alipaşa Mahallesi, Çanta Cumhuriyet Mahallesi, Karasinan Çiftlik evleri, Kumburgaz Büyükçekmece (Mimarsinan), Çatalca köylerinin bir kısmı, Mehterçeşme mahallesi, Celaliye, Tobam köyiçi, Hünkartepe, Selimpaşa.

Çatalca, Avcılar, Kıraç, Gürpınar, Hadımköy ve buraya bağlı Arnavutköy, Büyükçekmece, Esenyurt, Bahçeşehir, Beylikdüzü, Sefaköy, Küçükçekmece Tahtakale ve Ayazma Mahaleleri, Yenibosna, Bağcılar'da Güneşli, Başakşehir,

Gaziosmanpaşa Cebeci taş ocakları, Sultançiftliği, Habipler, Pirinççi, Kayabaşı, Şamlar, Cebeci köyü, Eyüp, Çağlayan, İzzetpaşa, Kuştepe, Seyrantepe, Çeliktepe, Kağıthane ve Gültepe'nin bir kısmı, Şişli ve Beyoğlu.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber