Ders saatinde öğrencilere yatak taşıttılar

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2010 14:58, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Erzincan Hürriyet Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde yatılı okuyan öğrencilere kamyon kasasında yatak ve ranza taşıtılması tepkilere neden oldu

10 gün önce meydana gelen olayın görüntüleri bugün ortaya çıktı. Okul kıyafetli öğrenciler, yeri açıklanmayan bir depodan ranzaları kamyona yükledikten sonra soğuk havada kamyonun kasasına bindirildi. Ders saatinde meydana gelen olayda öğrenciler bir süre bu şekilde getirilirken, basın mensuplarının görüntü çektiğini fark eden yetkililer kamyonu durdurarak öğrencileri kasadan indirdi. Öğrenciler, yaklaşık 600 metre ilerideki okula yürüyerek ulaştı.

Yatak ve ranzalar daha sonra, 116 öğrencinin kaldığı okulun pansiyonuna götürüldü. Okul yetkililerinin öğrencilerin can güvenliğini hiçe saydığını söyleyen vatandaşlar yetkililere tepki gösterdi. Vatandaşlar derste bulunması gereken öğrencilere kamyon kasalarında ranza taşıttırılmasına anlam veremediklerini söylediler. Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri olayı yalanlarken, görüntüleri izleyen Valilik yetkilileri olayla ilgili soruşturma başlatacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber