İki üniversite öğrencisi, sokak ortasında vuruldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Şubat 2010 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iki üniversite öğrencisi sokak ortasında silahla vurularak yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren saldırgan olaydan 10 dakika sonra kaçtığı aracıyla birlikte yakalandı.

Evlerine doğru giden üniversite öğrencisi Muhammet Dikmen(24) ve İlker Türker(21)'in yanına Tuzla Mahallesi 580. Sokakta bir otomobil yaklaştı. 07 E 2133 plakalı otomobilde bulunan Hasgül Yağmur(59) öğrencilerle kısa süre konuştuktan sonra arabasının içinden belindeki tabancayı çıkararak ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonrasında öğrencilerden Muhammet Dikmen göğsünden ve elinden, İlker Türker ise kolundan yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralıları Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İki üniversite öğrencisinin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Öte yandan sokak ortasında 5 el ateş ederek iki kişiyi yaralayan Hasgül Yağmur olay yerinden otomobili ile kaçtı. Görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkan ekipler, zanlıyı 10 dakika içinde otomobili ile birlikte yakaladı. Günlükbaşı Polis Merkezi'nde ilk ifadesi alınan saldırganın olayın nedeni hakkında bilgi vermediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmayı polis ekipleri sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber