Öğrenciler, okul koridorunda biber gazı attı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mart 2010 18:12, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Ağrı Doğubayazıt Lisesi'nde 3 öğrenci tarafından teneffüse 1 dakika kala koridora biber gazı atıldı. Dumanı gören öğrencilerin paniklemesi üzerine 3 öğrenci rahatsızlandı.

Doğubayazıt Lisesi'nde öğle tatili zili çalındığı sırada okul koridoruna aniden biber gazı atıldı. Biber gazının nereden geldiğini göremeyen öğrenciler panik halinde dışarı çıkmaya çalıştı. Bu esnada aşırı gaz solunmasından dolayı 3 kız öğrenci rahatsızlandı. Öğrenciler, öğretmenlerin araçları ve ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Konuyla ilgili okul yönetimi bilgi vermezken, güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis okulda birkaç kez haklarında soruşturma açılmış 3 öğrenciden 2'sinin diğer öğrenciler dersteyken ellerindeki yabancı bir maddeyle erkek tuvaletine girdikleri ve bu esnada diğer öğrencinin de kapıda beklediğini gördü. Dersin bitimine 1 dakika kala bu öğrencilerin kaçarak okuldan uzaklaştığını gören polis 3 öğrenciyi gözaltına aldı.

Polis kaynakları olay olduğu esnada kimsenin emniyete şikayette bulunmadığını, kendilerinin yaşananlardan 4 saat sonra gerekli çalışmayı başlattıklarını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber