Uzman çavuş, liseli sevgilisini öldürdü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Mart 2010 16:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne'de bir uzman çavuş, sevgilisi olduğu iddia edilen lise öğrencisini tabancayla öldürdü. Uzman çavuş daha sonra koluna çamaşır suyu enjekte ederek, intihar etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre, Uzunköprü Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi öğrencisi G.Ç, dün gece eve gelmedi. Ailesi, kızlarının bulunması için polise başvurdu.

Başlatılan çalışmalar sırasında, Uzunköprü Jandarma Komutanlığı ekipleri, G.Ç'nin cesedini Çamlık mevkisindeki Avcılar ve Atıcılar Derneğine ait atış poligonunda buldu. Tabancayla öldürülmüş halde bulunan G.Ç'nin cesedi, otopsi için Uzunköprü Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Cinayeti işlediği iddia edilen ve İpsala İlçe Jandarma Komutanlığında uzman çavuş olarak görev yapan Adem S, olaydan sonra evinde koluna çamaşır suyu enjekte ederek, intihar etmek istedi. Evinde yakalanan uzman çavuş, ilk müdahale sonrası Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisine sevk edildi. Acil servise kolundan damar yoluna madde zerk etmiş ve uykuya meyilli halde getirilen Adem S'ye gerekli tıbbi müdahalenin yapıldığı bildirildi.

Eşinin bir süre önce evini terk ettiği ve Adem S'nin bu nedenle bunalı mda olduğu öğrenildi.

Edirne Valisi Mustafa Büyük, başına aldığı tek mermiyle yaşamını yitiren lise öğrencisiyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Olayla ilgili şüpheli bir uzman çavuşun bulunduğunu ifade eden Büyük, "İstikbal vadeden genç kızımıza üzüldük. Çok sarsıldı k. Yakalanan zanlının koluna çamaşır suyu enjekte ettiği yönünde bilgiler var. Olayın farklı taraflar ı çıkabilir. Başka şüpheli olabilir. Olay henüz tahkikat aşamasında" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber