Eğitimde kalite ödülü yarışması saha ziyaretine kalan okullar

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Mart 2010 21:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2009-2010 ÖĞRETİM YILI TOPLAM KALİTE YÖNETİ UYGULAMALARI KAPSAMINDA ?YILIN KALİTELİ OKUL/KURUMU? VE ?YILIN KALİTELİ EKİ? KATEGORİLERİNDE SAHA ZİYARETİNE KALAN OKUL/KURUMLAR BELİRLENDİ

Bilindiği üzere Millî Eğitim Bakanlığı ?Toplam Kalite Yönetimi (TKY) Uygulamaları Ödül Yönergesi? çerçevesinde ?Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu? ve ?Yılın Kaliteli Ekibi? olmak üzere iki kategoride ödül verilmektedir.

2009-2010 Öğretim yılında il birincisi olarak okul/kurum kategorisinde 63, ekip kategorisinde 75 olmak üzere toplam 138 ödül başvuru raporu Bakanlığımıza gelmiştir. Bakanlığımızda Eğitimde Kalite Hareketi Yürütme Kurulu üyeleri arasından oluşturulan ekiplerce 08-14 Mart 2010 tarihleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda aşağıda isimleri belirtilen okul/kurum kategorisinde 20, ekip kategorisinde 20 okul/kurum saha ziyaretine kalmıştır.

Söz konusu okul ve kurumlara Nisan ve Mayıs aylarında saha ziyaretleri yapılacaktır.

2010 YILI EĞİTİMDE KALİTE ÖDÜLÜ YILIN KALİTELİ OKULU/KURUMU KATEGORİSİNDE SAHA ZİYARETİNE KALAN OKUL/KURUMLAR

İller alfabetik olarak sıralanmıştır.

2010 YILI EĞİTİMDE KALİTE ÖDÜLÜ YILIN KALİTELİ EKİBİ

KATEGORİSİNDE SAHA ZİYARETİNE KALAN OKUL/KURUMLAR

İller alfabetik olarak sıralanmıştır.

Saha ziyaretleri, ödüle esas olan çalışmaların yerinde görülmesi amacıyla yapılacaktır. Ödül başvuru raporlarında anlatılanların saha ziyaretinde görülüp incelenmesi sonucunda yapılacak değerlendirme ile raporlara tekrar puan verilecektir. Bu puanlar esas alınarak hem okul/kurum kategorisi hem de ekip kategorisinde birincilik, ikincilik, üçüncülük ve teşvik ödülleri verilecektir.

2010 Yılı Eğitimde Kalite Yönetimi Ödülleri, Haziran ayı içerisinde Ankara'da düzenlenecek ?Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları 6. Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreni?nde sahiplerini bulacaktır.

Millî Eğitim Bakanlığı

Personel Genel Müdürlüğü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber