18 Mart 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mart 2010 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çanakkale'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 95. yıldönümü törenleri yapılacak. Törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. (09.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile Çankaya Köşkü'nde görüşecek. Gül, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ve beraberindeki heyet ile Somali Federal Parlamentosu Başkanı Sheikh Aden Mohamed Nur'u kabul edecek. (11.00/14.30/12.15)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Fas'ın Ankara Büyükelçisi Mohamed Lotfi Aouad ile Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetim Derneği Başkanı Taner Uran'ı ayrı ayrı kabul edecek. (10.00/15.00)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin 'TBMM Kreş ve Gündüz Bakımevi' öğrencilerinin Çanakkale zaferi dolayısıyla tören salonunda yapacakları gösteriyi izleyecek. (11.00)

Ankara Valisi Kemal Önal'ın başkanlığındaki heyet ile garnizonunda görevli Türk Silahlı Kuvvetleri personeli, aileleri, askeri öğrenciler, erbaş ve erler, Anıtkabir'i ziyaret edecek. (10.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TRT'nin yeni kanalı TRT HABER'in açılışı dolayısıyla Ankara'da düzenlenen törene katılacak. (19.00)

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısının Ekonomik İşlerden Sorumlu Yardımcısı Ali Agha Muhammedi ve beraberindeki heyeti Başbakanlık Merkez Binada kabul edecek. Saat: 17.30

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, iki günlük resmi ziyaret için Bulgaristan'a gidecek. (12.30)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Stratejik Teknik Ekonomik Araştırmalar Merkezi tarafından (STEAM) Ankara'da düzenlenen 'Enerji Sektöründe Özelleştirmeler Arenası'nda bir konuşma yapacak.(09.00 )

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara'da 'Nabucco Üst Yönetim Toplantısı'na katılacak. (11.00)

TBMM Adalet Komisyonu'nda kamuoyunda 'polise taş atan çocuklar düzenlemesi' olarak bilinen Terörle Mücadele Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik öngören yasa tasarısı görüşülecek. (10.30)

DSP Genel Başkanı Masum Türker, YSK Başkanı Ali Em'i ziyaret edecek. (15.00)

Suriye'nin Ankara Büyükelçisi Nidal Kabalan ile Hizmet-İş Başkanı Mahmut Arslan, Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'u ayrı ayrı ziyaret edecek.(11.30/19.00)

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu Ankara'da toplanacak. (19.00)

Narkotik köpekleri, uyuşturucu kaçakçılarına darbe vuruyor (Özel)

Emniyet teşkilatının uyuşturucu kaçakçılarıyla yaptığı mücadelede baş aktör olarak görev yapan narkotik köpekleri, 2009 yılında ele geçirilen eroinin yüzde 37'si ile esrarın yüzde 16'sının yakalanmasını sağladı. 1997 yılında kurulan Köpek Eğitim Merkezi'nde (KEM) bugüne kadar binin üzerinde köpek ve idarecisine eğitim verildi.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Marc Pierini ile Türkiye'de görev yapan 21 AB Büyükelçisi, Eskişehir AB Bilgi Merkezinin açılış törenine katılacak.(12.00)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ve İngiltere Ticaret Bakanı Lord Davis, iki ülke arasındaki mevcut ekonomik ilişkilerin daha da ileriye götürülmesini amaçlayan protokolü Londra'da imzalayacak.

AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton, İsrail ve Filistin'i ziyaret edecek.

Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu, Belçika'da temaslarda bulunuyor.

AVRASYA FEED

Moskova'da konser veren Mustafa Sandal, Rusları coşturdu.

Kazakistan'da yaşayan Azeri vatandaşları, Nevruz Bayramı kutlamalarına başladı.

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te toplanan binlerce muhalif, hükümeti zamlar konusunda protesto etti.

SPOR

Lider Bursaspor'un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde haftalık basın toplantısı düzenleyecek. (13.00)

Galatasaray'da Trabzonspor maçı hazırlıkları devam ediyor. (10.30)

Trabzonspor, pazar günü sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün yapacağı tek idmanla sürdürecek (17.00)

Fenerbahçe, Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını devam ettirecek.

Eskişehirspor, 4 günlük tatilin ardından Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayacak. (14.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber