'Asker oğlum intihar etmedi vuruldu'

Kaynak : Taraf
Haber Giriş : 24 Mart 2010 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep Hayrat Jandarma Karakolu'nda görev yaparken kaza kurşunuyla göğsünden vurulduğu açıklanan er Serhat Yıldız'ın ölümüyle ilgili şüpheler artıyor.

Taraf Gazetesi dün hastane raporunu yayımladı. Raporda sırtta 1x1 santimetre, göğüste 3x3 santimetre çapında delik olduğu belirtiliyor. Buna göre Yıldız'ın G-3 tüfeği ile kendisini sırtından vurmuş olması gerekiyor. Yıldız'ın babası Ali Rıza Yıldız, gelişmeleri endişeyle takip ettiklerini söyledi.

Yetkililerin açıklamalarının kendisini tatmin etmediğini kaydeden Ali Rıza Yıldız, "Devlet hastanesinden verilen rapor, Serhat'ın göğsünden değil, sırtından vurulduğunu gösteriyor. Bu olayın bir cinayet olduğunu düşünüyorum. Raporlar beni ikna etmezse oğlumu mezardan çıkarırım. Olayın 4 kişinin bulunduğu araçta 19 Şubat'ta gerçekleştiğini ve tüfeğin Serhat'ın göğsüne dayalı bir şekilde bulunduğunu söylediler. Belgeleri istedim. Soruşturma devam ettiği gerekçesiyle vermediler." açıklamasında bulundu. Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ise "Elimdeki verilere göre olay intihar olarak gözüküyor." görüşünü savundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber