24 Mart 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mart 2010 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün sırasıyla İslam Kalkınma Bankası Başkanı Ahmed Muhammed Ali, Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ve Basın Kartı Komisyonu üyelerini, Köşk'te ayrı ayrı kabul edecek (14.30/15.30/16.30)

Cumhurbaşkanı Gül, Demokratik Kongo ve Kamerun'da temaslarda bulunan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM ) ve Türkiye İşadamları ve Sanayicileri Konfederasyonu (TUSKON)'nun yaptığı temasları ve bölgedeki fırsatları basın toplantısı ile açıklayacak. (14.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rixos Otel'de 94. Dönem Kaymakamlık kura çekimine ve Ufuk Üniversitesi Rıdvan Ege Hastanesi'nin açılışına katılacak. Erdoğan, Başbakanlık'ta ise Suudi Arabistan Yatırım Ajansı Başkanı Amr Al-Dabbagh ile Kuzey Irak Yerel Yönetimi Sanayi ve Ticaret Bakanı Sinan Çelebi'yi kabul edecek. (10.30/13.30/12.00/16.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti Grup Başkan vekili Bekir Bozdağ, Başbakan Danışmanı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, Anayasa değişikliği taslağı paketiyle ilgili olarak İstanbul'da basın bilgilendirme toplantısı yapacak. (11.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, mevsimlik tarım işçilerinin sorunlarının çözümüne ilişkin bakanlıkta toplantı yapacak. (10.30)

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Milli Prodüktivite Merkezi'nin 49. Genel Kurulu'na katılacak. (10.00)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, MEB Şura Salonunda 'Proje Tabanlı Beceri Yarışması' ödül törenine katılacak. (10.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Siyaset Akademisi'nde konuşacak. (19.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ürdün Ulaştırma Bakanı Batayneh ile denizcilik anlaşması imzalayacak. (18.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Büyük Birlik lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 1. yılı nedeniyle açılacak resim sergisini gezecek. (11.00)

Somalili korsanların kaçırdığı 'Frigia' isimli kuru yük gemisinin yetkilileri, olayın meydana geldiği saatten bu yana gemiyle irtibat kuramadıklarını söyledi. İzmir'de bulunan Karya Denizcilik ve Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ yetkililerinden Kaptan Ayhan Uğurlubay, en son gece saat 03.00 sıralarında tehlike sinyali aldıklarını belirtti. Konuyla ilgili gelişmeler takip edilecek.

Marble-16. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nın İzmir'deki açılışı gerçekleştirilecek. (11.00)

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), İzmir'de 14 yıl önce doğduğunda AIDS (HIV) virüsü taşıyan kan verilen Y.T.O.'nun ömür boyu sağlık giderlerinin karşılanmasına karar verdi. Konuyla ilgili olarak Y.T.O.'nun ailesi basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Türkiye'de bir ilke imza atarak, otomotiv endüstrisini 'okullu' yapıyor. 2010-2011 eğitim öğretim döneminde hizmete girecek ve alanında ilk olacak UİB Otomotiv Anadolu Teknik Lisesi'nin tanıtımı yapılacak. (10.00)

KESK üyeleri, 'Aydın Ölümleri ve Cinayetler Açıklansın. Çeteciler ve Darbeciler Yargılansın' konulu basın toplantısı düzenleyecek. (13.00)

Mercedes-Benz Türk, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Busworld 2010 Fuarı çerçevesinde bir basın toplantısı yapacak. (10.30)

Hakan Uzan, Libananco şirketinin Türkiye aleyhine açtığı 10.1 milyarlık tahkim davasında ifade vermeye devam edecek. PARİS

SPOR

Galatasaray'ın eski Başkanı merhum Özhan Canaydın'ın cenazesi, Bursa'da düzenlenecek törenin ardından Mudanya'daki aile mezarlığında toplarağa verilecek. (12.30)

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarıfinalin ilk maçında Fenerbahçe ile Manissapor karşı karşıya gelecek. (20.00)

Profesyonel lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber