28 Mart 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2010 10:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İzmir ve Manisa'da çeşitli temas ve incelemelerde bulunacak. (10.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İzmir Ticaret Odası'nda medya temsilcileri ile toplantı yapacak. Bağış, çeşitli temas ve incelemelerde bulunacak. (11.30)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'nde MOBESE'lerin açılışını gerçekleştirecek. Atalay, AK Parti İl Teşkilatı'nı ziyaret ettikten sonra 'Büyük Türkiye Vizyonu' konulu konferans verecek. (Saat: 10.30 / 11.30 / 12.30)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep'te partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak. Bakan Şimşek'in programı Gaziantepspor-Sivasspor maçının ardından tamamlanacak. (12.30)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Adana'nın Karataş ilçesinde tarihi ve turistik yerleri gezecek, Adana Turizm Arama Konferansına katılacak. (09.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, AK Parti Afyonkarahisar İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak (11.00)

Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı açılıyor. Açılışa, TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil de katılacak (10.00)

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin Bursa il kongresine katılacak. (14.30)

İngiltere'de Başbakan Gordon Brown hükümeti, daha önce tren ve uçak yolculuklarında 'birinci sınıf' koltuklarda oturan üst düzey generallerin, bundan böyle tasarruf adı altında normal yolcuların kullandığı 'ikinci sınıf' standart koltuklarda seyahat edeceklerini açıkladı.

Hollanda'nın en çok satan dergilerinden biri olan Margriet, tesettürlü başarılı bir Türk bayanını manşetlerine taşıdı.

Norveç'teki iş adamları Türkçe Olimpiyatlarına sahip çıktı. Norveç'te faaliyet gösteren Türk iş adamları, bu sene 8.si düzenlenecek Türkçe Olimpiyatları'na destek vermek için toplandı.

Irak genel seçimlerinde El Irakiye koalisyonunda seçilen Irak Türkmen Cephesi (ITC) Kerkük İl Başkanı Erşad Salihi, Ayad Allavi'nin Kürt guruplarla koalisyon görüşmesinden rahatsız olmadıklarını söyledi.

Güney Afrika Mili Eğitim Bakanı Türk okulunun yeni kampusunu açtı. Star Kolej adı altında 2002'de eğitime başlayan Güney Afrika'nın en başarılı okulunun yeni kampus açılışını, ülkenin Milli Eğitim Bakanı Angie Motshekya yaptı.

Kosova'daki Türk Okulu yaptığı yarışmalarla bir ilke imza atıyor. Kosova'daki Türk okulları, 27 Mart-18 Nisan 2010 tarihleri arasında Kosova'da ilk defa okullararası İngilizce ve Kimya yarışması organize ediyor.

Uygurların Anası olarak bilinen Rabia Kadir, Cihan Haber Ajansı'nın sorularını yanıtladı. Uygur halkının birçok zorlukla mücadele ettiğini ifade eden Rabia Kadir: "Uygur halkı olarak uzun yıllardan beri kaderin acı tadın tatmaktayız." dedi.

NBA'de oynayan Mehmet Okur, kaydettiği sayılarla Washington Wizard karşısında takımı Utah Jazz'a galibiyeti getirdi.

Tayland'ın başkenti Bangkok'da düzenlenen Motor Show, renkli görüntülere sahne oluyor.

SPOR

Bank Asya 1. Lig'de 28. haftaya Samsunspor - Altay, Giresunspor - Bucaspor, Adanaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Mersin İdmanyurdu - Orduspor, Boluspor - Kayseri Erciyesspor, Kocaelispor - Konyaspor ve Hacettepe - Dardanelspor maçlarıyal devam edilecek. (14.30)

Turkcell Süper Lig'de 27. hafta Denizlispor - Kasımpaşa, Antalyaspor - Manisaspor, Gaziantepspor - Sivasspor ve Galatasaray - Fenerbahçe maçlarıyla devam edecek. (14.00 / 19.00)

Beko Basketbol Ligi'nde 25. hafta maçlarına Beşiktaş Cola Turka - Erdemir, Aliağa Petkim - Kepez Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi - Galatasaray Cafe Crown ve Darüşşafaka Cooper Tires - Pınar Karşıyaka müsabakalarıyla devam edilecek. (14.00 / 16.00 / 17.00)

Bayanlar Basketbol Türkiye Kupası sahibini bulacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber