29 Mart 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mart 2010 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Almanya Başbakanı Angela Merkel resmi bir ziyaret için Türkiye'ye geliyor.

İlk olarak Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ı, Almanya Büyükelçiliği'nde kabul edecek olan Almanya Başbakanı daha sonra Başbakanlık'a geçecek. Burada Başbakan Erdoğan ile görüşecek ve ortak basın toplantısına katılacak. Başbakanlık'taki temaslarının ardından Çankaya Köşkü'ne çıkacak olan Merkel, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kabul edilecek. Merkel ardından Başbakan Erdoğan'ın konutta onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak. (13.30/14.30/16.00/17.00/18.30)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Malavi Büyükelçisi Isaac Chikwekwere Lamba ve Stanford Üniversitesi öğrencilerinden oluşan heyeti köşkte kabul edecek. Gül ayrıca köşkte Çankaya Sofrası'na katılacak. (11.00/14.30/12.45)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti merkezindeki Yerel Yönetimler Sempozyumu'na katılacak. Erdoğan, TOBB, MÜSİAD, TİSK, TÜSİAD yönetimlerini birlikte kabul edecek. (11.00/12.30)

Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği'nin (TGSD) İstanbul'da düzenlediği "Dış Alım Grupları Toplantısına" katılacak. (14.30)

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket Yetiş, TTGV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fikret Yücel ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, bu yıl 9'uncusu yapılacak Teknoloji Ödülleri hakkında bilgilendirme yapacak. (10.30)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ankara'da Kütüphane Haftası etkinliklerine katılacak. (10.00)

Almanya Devlet Bakanı Maria Böhmer, Devlet Bakanı Faruk Çelik'i ziyaret edecek. (13.30)

Büyük Birlik lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına Ankara Sürmeli Otel'de sempozyum düzenlenecek. (10.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Alman işadamlarını bakanlıkta kabul edecek. (15.15)

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 yıllık yatırım, proje ve faaliyetlerini anlatacağı basın toplantısı düzenliyor. (10.00)

Ege Bölgesi Sanayi Odası Mart ayı olağan meclis toplantısına konuşmacı olarak Yönetmen Sinan Çetin katılacak. Çetin, sanayicilere reklam ve markalaşmayı anlatacak. (16.00)

İstanbul Valiliği, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile Sigara ve Sağlık Ulusal Komitesi tarafından düzenlenen basın toplantısında sigara yasağında gelinen nokta masaya yatırılacak. (10.30)

Uludağ Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve TÜBİTAK işbirliğinde yürüttüğü Anadolu Yerli sığırlarını klonlanması projesinin sonuçları ve geleceğine dair değerlendirmeleri kamuoyuna duyuracak. (10.30)

Rusya'nın başkenti Moskova'da meydana gelen metro patlamalarıyla ilgili gelişmeler izleniyor.

"Irkçılık ve Faşizm Tehlikesine Karşı Birlik Hareketi", başkent Atina'daki Savunma Bakanlığı önünde protesto gösterisi yapacak.

AVRASYA FEED

Kırgızistan Devlet Başkanı Kurmanbek Bakiyev 'Orta Asya'da Birlikte Yaşama Kültürü' forumuna katılan ülkelerin heyet başkanlarını devlet başkanlığı sarayında kabul edecek.

SPOR

Turkcell Süper Lig'de 27. hafta Kayserispor - Trabzonspor maçıyla tamamlanacak. (20.00)

Bank Asya 1. Lig'de 28. hafta Karşıyaka - Kardemir Karabükspor maçıyla tamamlanacak. (20.00)

Profesyonel lig takımlarının teknik adam ve yöneticilerinin geride kalan hafta maçlarıyla ilgili değerlendirmeleri alınacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber