Okul müdürü 'taciz'den tutuklandı

Haber Giriş : 31 Mart 2010 08:10, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

ADANA'NIN Kozan ilçesinde okul müdürü iki kız öğrenciye cinsel istismar ve tacizde bulunduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bir ilköğretim okulunda 8. sınıf sınıf öğrencileri H.A. ve E.K, okul müdürü İ.S'nin kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu belirterek ailelerine konuyu anlattı. Aileler, Kozan Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu. Savcının talimatı üzerine okul çıkışı gözaltına alınan İ.S. sorgulamasının ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Yoğun güvenlik önlemi altında adliyeden çıkarılan şüpheliye mağdur yakınları saldırmak istedi. Polisin adliyeden adeta kaçırdığı İ.S, sağlık raporu için getirildiği Kozan Devlet Hastanesi'nde, mağdur yakınları tarafından linç edilmek istendi. Polis, arbedeyi önlemek için biber gazı kullandı.


Tacizci okul müdürü, linçten biber gazı ile kurtarıldı

KOZAN -AA- Adana'nın Kozan ilçesinde okul müdürü iki kız öğrenciye cinsel istismar ve tacizde bulunduğu iddiasıyla çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Bir ilköğretim okulunda 8. sınıf sınıf öğrencileri H.A. ve E.K, okul müdürü İ.S'nin kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu belirterek ailelerine konuyu anlattı.

Aileler, önce polise başvurdu, ardından Kozan Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu.

Savcının talimatı üzerine okul çıkışı gözaltına alınan İ.S. sorgulamasının ardından çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Yoğun güvenlik önlemi altında adliyeden çıkarılan şüpheliye mağdur yakınları saldırmak istedi. Polisin adliyeden adeta kaçırdığı İ.S, sağlı k raporu için getirildiği Kozan Devlet Hastanesinde, acil kapısı önünde toplanan mağdur yakınları tarafından linç edilmek istendi.

Polis, arbedeyi önlemek için biber gazı kullandı. Mağdur yakınları bir süre polise de tepki gösterdi. Okul Müdürü İ.S. yoğun güvenlik önlemi altında Kozan Cezaevine götürüldü.

İ.S'nin 2007 yılında da öğrencisine taciz iddiasıyla soruşturma geçirdiği ancak müfettişlerce suçlu bulunmadığı öne sürüldü.

SABAH - AA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber