Havalar nasıl olcak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 31 Mart 2010 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre, Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde aralıklarla yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey, iç ve batı kesimlerde 3 ila 5 derece artacak, Doğu Anadolu'nun doğusunda 1 ila 3 derece azalacak.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, doğu kesimlerde batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara'nın batısında zaman zaman kuvvetli olarak esecek.

UYARILAR

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Trakya ile öğle saatlerinden itibaren doğusu (İstanbul, Kocaeli Sakarya, Yalova, Balıkesir, Bursa, Bilecik) aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar bölgenin batısında güneyli yönlerden zaman zaman kuvvetli olarak esecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu , öğleden sonra Afyonkarahisar ve Kütahya çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı, zamanla iç kesimleri çok bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla parçalı kuzeyi çok bulutlu, öğleden sonra Eskişehir çevreleri ile akşam saatlerinde Ankara, Eskişehir, Kırıkkale, Kırşehir, Çankırı ve Yozgat çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Bolu, Düzce, Zonguldak ile zamanla bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile akşam saatlerinde Çorum ve Amasya çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, doğusu (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Muş, Bitlis, Van, Hakkari, Şırnak) ile öğleden sonra Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevreleri aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak, kuzeydoğusu ile Hakkari çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, doğusu çok bulutlu, öğleden sonra Siirt çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

31 Mart, Çarşamba

1 Nisan, Perşembe

2 Nisan, Cuma

3 Nisan, Cumartesi

4 Nisan,, Pazar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber