Adana'da taş büyüklüğünde dolu yağdı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Nisan 2010 13:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da taş büyüklüğünde dolu yağdı. Şehir merkezi ve Yüreğir ilçesinde görülen dolu, üniversite kampüsünde öğrencilere zor anlar yaşattı.

Çukurova Üniversitesi'nde ortaöğretim öğrencilerine üniversiteleri tanıtmak amacıyla,'Üniversite Tanıtım Günleri' düzenlendi. Etkinliğin açılışından önce yağmur atıştırdı. Yağmur nedeniyle açılış programı yapılmayacağı söylendi. Ancak kısa bir süre sonra yağmur sona erip güneş açınca tekrar açılış programına geçildi. ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, konuşmasını tamamlandıktan sonra Bulgaristan'ın Provadia kentinde yapılan '22, Svetoslav Obretenov Ulusal Enstrüman ve Şancılar Yarışması'nda bayan sesler kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya alan ÇÜ Konservatuarı öğrencisi ve Laureate unvan sahibi soprano Seda Andıç, Bulgar besteci Dobriy Hrıstov'un 'Doveçya' isimli eserini seslendirdi.

Piyanoda öğretim görevlisi Gizem Güler, esere eşlik ederken aniden dolu bastırdı. Bir anda öğrenciler sergi salonuna koşuşturuken piyanonun üzerinin de kapatıldığı gözlendi. Etkinlikte konuşmalar sonrası yağan dolu nedeniyle zor anlar yaşayan öğrenciler Sakıp sabancı sergi salonunda açılan stantlarda gezme fırsatı buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber