Müşterinin 3. kez en çok memnun kaldığı firma

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 09 Nisan 2010 07:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

KalDer'in yaptığı açıklamada, araştırmanın TMME ortak girişim kurucuları, Türkiye Kalite Derneği ve KA Araştırma Limited tarafından, 81 vilayette 10.967 müşteri görüşmesi ile bilgisayar destekli telefon anketi (CATI) yöntemiyle yapıldığı belirtildi.

KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Kaylan, ?Türkiye'de kalite ve memnuniyet bilincinin gelişmesi ve yaygınlaşması hedefi ile TMME çalışmasını beş yıldır aralıksız sürdürüyoruz? dedi. Lisanslı ve bilimsel bir model olan TMME ile 2005 yılından beri her yıl ölçümleme yapıldığını belirten Kaylan, Türkiye'de bağımsız bir organizasyon tarafından yürütülen bu kapsamda başka bir memnuniyet ve kalite araştırması yapılmadığını da sözlerine ekledi.

Acente de memnun

Axa Sigorta CEO'su Cemal Ererdi, kendilerini bu yıl da birinciliğe taşıyan Axa Sigorta acenteleri ve çalışanlarına teşekkür ederek, bu başarıdan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Kalder'in araştırmasının bu yıl Nielsen Araştırma şirketine yaptırılan Müşteri ve Acente Memnuniyeti Araştırması sonuçlarını da desteklediğini belirten Ererdi, ?Nielsen tarafından yapılan araştırmalara da göre Axa Sigorta müşterilerinin yüzde 89'u Axa Sigorta'dan memnun ve çok memnun olduklarını ifade etmiştir. Her 10 Axa Sigorta acentesinden 9'unun ise Axa Sigorta ile çalışmaktan çok memnun olduklarını ilettiği görülmektedir? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber