SGK binasında 2 kardeş bıçaklandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Nisan 2010 15:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MERSİN Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü (SGK) binasına emeklilik işlemi yaptırmaya gelen 47 yaşındaki Yusuf Fideli ile kardeşi 40 yaşındaki Nadir Fideli, aralarında husumet bulunan Ethem Güraslan tarafından bıçaklandı. Kanlar içinde kalan kardeşler, ambulans gecikince polislere, kendilerini hastaneye götürmeleri için yalvardı.

Olay bugün sabah saatlerinde Atatürk Caddesi'ndeki SGK İl Müdürlüğü'nde meydana geldi. Bir hafta önce İngiltere'den gelen Yusuf Fideli ile kardeşi Nadir Fideli, emeklilik işlemleri için SGK İl Müdürlüğü'ne geldi. 2 kardeş sıra beklerken eskiye dayalı husumetleri bulunan Ethem Güraslan ile karşılaştı. Güraslan ile iki kardeş arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Güraslan kavga sırasında 2 kardeşi bıçakladı.

Yaralanan 2 kardeş, bina dışına çıkarak polis ve ambulans çağırdı. Bu arada SGK'nın güvenlik görevlileri zanlının kaçmaması için kurumun kapısını kilitledi. Bu arada kapı önünde kan kaybeden yaralılar ambulans gecikince polise, kendilerini hastaneye götürmeleri için yalvardı. Ardından da taksi çağırdılar ancak taksici de kardeşleri almadı. Yaklaşık 20 dakika bekleyen 2 kardeş, polis minibüsüyle 200 metre ilerdeki özel hastaneye götürüldü. İki kardeşin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Saldırgan Ethem Güraslan ise olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber