19 Nisan 2010'dan önemli gündem balıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2010 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'de Anayasa Değişiklik Paketi'ne ilişkin 1. tur görüşme ve oylamaları yapılacak. (13.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısına katılacak. (10.45)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık Haşimi ile görüşecek ve ardından ortak basın toplantısı yapılacak. (09.00/10.00)

Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen, ''Çocuk ve Hukuk'' konulu toplantının açılış konuşmasını yapacak. (14.00)

Suriye'nin Ulusal Günü nedeniyle Ankara Swiss Otel'de bir resepsiyon verilecek. (19.00)

Şırnak'ta uğradığı silahlı saldırı yaralandıktan sonra 14 Nisan tarihinden itibaren tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA)'nde hayatını kaybeden Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın cenazesi bugün Kayseri'de toprağa verilecek.

Milliyet Gazetesi Yazarı Hasan Cemal ve Taraf Gazetesi Yazarı Ozan Rasim Kütahyalı hakkında 'Faşist İzmir' söylemi yüzünden açılan tazminat davasının ikinci duruşması yapılacak. (09.30)

Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği ve İzmir İtalyan Ticaret Odası işbirliğinde bu yıl 3. kez "Hazır Giyim ve Konfeksiyon Sektörü Alım Heyeti Organizasyonu" düzenlenecek. İzmir İtalyan Ticaret Odası Başkanı Rebii Akdurak ile Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler tarafından konu ile ilgili basın toplantısı yapacak. (09.00)

Vestel Şirketler Grubu Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Levent Hatay, sektöre yönelik bakış açısını ve 2010 hedeflerini kamuoyuyla paylaşacak. (10.00)

Vodafone Türkiye'nin İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, İzmir'de telekomünikasyon sektörü, Vodafone Türkiye'nin performansı ve çalışmalarını paylaşacağı basın toplantısı düzenleyecek. (17.00)

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi(İZİSYÖM ) tarafından "Kıyı ve Deniz Alanları Yönetimi" konulu farkındalık toplantısı düzenleyecek. (10.00)

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Palandöken Müftülüğü tarafından Palandöken Dağı'nda fidan dikimi gerçekleştirecek.(10.00)

İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, II. Uluslararası Türk Dünyası Kültür Kongresi'ne katılacak. (10.00)

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC)'nde Derviş Eroğlu'nun kazandığı Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin gelişmeler ve değerlendirmeler takip ediliyor.

SPOR

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak final maçının sahası Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek ve basın mensuplarına stadı gezdirecek. (14.00)

Turkcell Süper Lig'de 30. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Kasımpaşaspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak.(20.00)

Bank Asya 1. Lig'de 31. hafta Bucaspor - Mersin İdman Yurdu maçıyla tamamlanacak. (20.00)

Profesyonel Futbol Lig takımlarında, yönetici, teknik ekip ve oyuncuların haftanın maçlarıyla ilgili değerlendirmeleri takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber