Anaokulunda öğrencisini döven öğretmen hakkında soruşturma açıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2010 19:29, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

atay'da bir ana sınıfında görev yapan öğretmen F.N.'nin, bir öğrencisine uyguladığı ceza yöntemi, aynı sınıfta görev yapan yardımcı stajyer öğretmen tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Aksaray Mahallesi'nde bulunan TOBB İlköğretim Okulu'nda bulunan stajyer öğretmenin cep telefonuyla kaydettiği o anları izleyen öğrenci velisinin şikâyeti üzerine, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde 6 yaşındaki ana sınıfı öğrencisini öğretmen masasının altına yüzüstü yatıran Öğretmen F.N., öğrencisinin üzerine basarak, "Öğretmeninizin sözünü keserseniz böyle paspas olursunuz." diyor. Öğrencilerine bilgi vermeye devam eden F.N., yere yatırdığı öğrencisini de bir yandan tekmelemeye devam ediyor.

Çocuklarının okulda maruz kaldığı uygulamaları öğrenen aile, okula gelerek, okul müdürü ile görüştü. Yapılan görüşmenin ardından konuyla ilgili gerekenin yapılacağına dair söz alan aile okuldan ayrılırken, çocuğun annesi yaşanan olayın işkence olduğunu söyledi. Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber