21 Nisan 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2010 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- TBMM Genel Kurulu'nda Anayasa değişikliği görüşülmeye devam edilecek. Başbakan Erdoğan da genel kurula katılacak. (11.00)

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çek Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Vaclav Hubinger, Çorum il heyeti ve Hukuk Merkezi Başkanı Metin Özyurt'u Köşk'te kabul edecek. (11.30/14.30/15.30)

- Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, 'Gönül Köprüsü Projesi' 2010 yılı açılış törenine katılacak. (11.00)

- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrenciler, kurum ve kuruluşları ziyaret edecek.

TRT 32. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne katılmak üzere Türkiye'de bulunan misafir öğrenciler; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından kabul edilecek. (17.30/15.30/10.30)

- İzmir Ahıska Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, 18 Nisan tarihinde Kırgızistan Bişkek'te Ahıska Türklerine yapılan saldırılarla ilgili basın açıklaması düzenleyecek. (11.00)

- Ege Üniversitesi (E.Ü.) Organ Bağışı Gönüllüleri Topluluğu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, organ nakli olmuş ve nakil bekleyen çocuklarla kutlayacak. (10.30)

- 17. Ulusal Bilim Olimpiyatlarında ödül alan çeşitli okullardaki 42 öğrenci, İzmir Valisi M. Cahit Kıraç tarafından törenle ödüllendirilecek. (15.30)

- Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından organize edilen, dünyaca ünlü ekonomist Prof. Dr. Nouriel Roubini'nin ani rahatsızlığı nedeniyle ertelenen Roubini Konferansı, Holiday Inn Otel'de gerçekleştirilecek. (13.00)

- Bursa TSO, Akbank ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) işbirliği ile 'İhracatta Fırsatlar: Yeni Sektörler, Pazarlar, İş Modelleri ve Teşvikler' konulu toplantı düzenlenecek. (09.00-12.30)

- Bursagaz, Kervansaray Termal Otel'de düzenleyeceği basın toplantısı ile 2010 yılında doğalgaz dönüşümünü kolaylaştırmak adına yetkili iç tesisat firmaları, Aktif Bank ve KrediVer'in desteği ile yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. Kampanya detaylarının anlatılacağı basın toplantısına Bursaspor yönetici ve futbolcularının da katılması bekleniyor. (14.00)

- Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nce organize edilen, Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirilecek 'Kanser, Sigara ve Beslenme' konulu panelde, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü ile KTÜ Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gamze Çan, kanser konusunda katılımcıları bilgilendirecek. (13.00)

- Boat Show Fuarı, Ankara AKM'de açılacak.

- Diyarbakır'daki kadın dernekleri, boğazı kesilerek öldürülen Tuğba Kılınç davasının takipçisi olmak ve kadına yönelik şiddeti protesto etmek amacıyla Adliye önünde basın açıklaması yapacak. (12.30)

- Dicle Üniversitesi (DÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanlığı ve DÜ İfade Kulübü tarafından Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi'nde 'Kutlu Doğum Konferansı' düzenlenecek. (13.30)

- Mardin Şöförler Odası Başkanı Ali Baraj, Suriye sınırında bulunan Şenyurt kapısının açılmasının bölgenin kalkınmasına önemli katkı sağlayacağını söyledi.

- 'Kutlu Doğum' gününde dünyaya gelen bebeklere çeyrek altın.. Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu'nun eşi Fahriye Ayanoğlu, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında 20 Nisan'da doğan 20 bebeğe çeyrek altın taktı.

- Maddi imkansızlıkları dolayısı ile bugüne kadar Hac ve Umre'ye gidemeyen 102 yaşındaki Endonezyalı Hajerah teyze, ilk defa umre sevincini yaşıyor. Cakarta

- Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu Suriye Müftüsü Bedreddin Hassun'un daveti üzerine Suriye'ye geldi. Bardakoğlu'nun temasları takip ediliyor. Şam

AVRASYA FEED

Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Nejat Akçal, Kırgızistan'da 7-8 Nisan olaylarında yaralananları hastanede ziyaret edecek. Bişkek

SPOR

- Galatasaray maçı hazırlıklarına devam eden Bursaspor, Özlüce Tesisleri'nde çalışmasını sürdürecek. (17.00)

- Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürecek. (11.00)

- Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de Cumartesi Sivasspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürecek. (10.30)

- İmamlar penaltıya kaldı... Kars İl Müftülüğü'nün Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlediği Müftülükler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nın final maçı renkli görüntülere sahne oldu.

- Ardahanlı golfçüler, hayvanların otladığı çayırlarda antrenman yaparak Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber