29 Nisan 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2010 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, '5. Karadeniz ve Hazar Düzenleyici Konferansı'na katılacak. Yıldırım, 3. Boğaz Köprüsü'nü de içeren Kuzey Marmara Otoyolu Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunacak. (10.00)

Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında toplanacak. (13.30)

TBMM Genel Kurulu'nda, Başbakan Erdoğan hakkında verilen gensoru önergesinin gündeme alınıp alınmayacağı karara bağlanacak. (15.00)

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, parti merkezinde milletvekillerini ağırlayacak. (19.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nda gerçekleşecek olan "Avrupa Birliği Sürecinde Türk Kadını" konulu panele katılacak. Brüksel'deki panelde Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da konuşmacı olarak yer alacak

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, İran, Irak ve Suriyeli katılımcılarla meteoroloji konusunda basın toplantısı yapacak. (11.00)

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, parti merkezinde Sağlık-İş Genel Başkanı Mustafa Başoğlu ile görüşecek. (11.00)

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok için TBB'de bir anma töreni düzenlenecek. Özok'un cenazesi Kocatepe'de kılınacak namazın ardından son yolculuğuna uğurlanacak. (11.00/13.00)

Hakkari'de şehit olan Şehit Jandarma er Selman Özay'ın cenazesi düzenlenen törenin ardından Samsun'da toprağa verilecek.

YÖK Genel Kurulu, Başkan Yusuf Ziya Özcan'ın başkanlığında toplanacak. (10.00)

İzmir'de 3 kişiyi öldüren seri katil adliyeye sevk edilecek (11.00)

Saadet Partisi'nin Diyarbakır'da esnaflarla görüşerek yaptığı anket çalışması düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacak. (12.00)

Türkiye Perakendeciler Federasyonu, 'Yerel Zincirler Buluşuyor' başlıklı konferans düzenleyecek. (10.00)

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, SETBİR genel kuruluna katılacak. (10.00)

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, otomotiv sektörünün temsilcileriyle bir araya gelecek. (11.00)

Irak'ın Erbil kentindeki Selahattin Üniversitesi Siyaset Bilimleri Öğretim Görevlisi Hemin Mirani, Türkiye'de yapılan anayasa değişiklikleri için Barış Demokrasi Partisi'nin (BDP) AK Parti'ye destek vermesi gerektiğini söyledi.

Suudi Arabistan'da Türk Kültür Günleri düzenleniyor. 25-26 Nisan arasında Riyad'da, 28-29 Nisan tarihleri arasında da Cidde'de gerçekleştirilen Türk Kültür Günleri etkinlikleri ile Suudi vatandaşlarına Türk kültürü tanıtılıyor.

Et fiyatlarının yüksek olduğu Mısır'dabu durumu protesto etmek için gösteri düzenlendi.

AVRASYA FEED

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Ramin Mihmanperver, Türkiye'nin ülkesi ile Batı arasında arabulucu rolü üstlenmesinden memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Rusya'da diş hekimi, hastalarının çektiği dişlerinden minyatür heykel yapıyor.

SPOR

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın basın toplantısı (14.30)

UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında Fulham-Hamburg ile Liverpool-Atletico Madrid maçları oynanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber