Öğrenciler için kendini feda etti

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 02 Mayıs 2010 13:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bahçelievler'de üç lise öğrencisinin martta tramvay kazasında yaşamını yitirmesine çok üzülen Elif İskenderoğlu (30), bir ay sonra yoluna çıkan üç liseliye çarpmamak için hayatını feda etti.

OTOMOBİLİYLE hastanede bulunan annesi Sevim İskenderoğlu'nu almak için Maltepe-Küçükyalı sahil bağlantı yolunu kullanarak Kartal'a doğru yola çıkan Elif İskenderoğlu'nun önüne, görgü tanıklarının ifadesine göre üç liseli kız fırladı. Öğrencilere vurmamak için direksiyonu kıran Elif bariyerlere çarpan otomobilinde yaşamını yitirdi.

Elif'in ablası Filiz Çetinkaya kardeşinin denizi çok sevdiğini anlatarak, ?Kaza yaptığı yolu da denize ulaştığı için seviyordu. Televizyonda seyrettiği bir diziden sonra ?Ya evin ya da mezarın deniz görmeli' demişti. Mezarı deniz görmüyor ama kaza yaptığı yola bir üstgeçit yapılarak adının denize bakan tarafa yazılmasını, o yolda yeni ölümlerin engellenmesini istiyoruz. Kız kardeşim kendi hayatını üç genç kızın yaşamına feda etti. Bu fedakârlık karşısında, yapılacak üstgeçide kardeşimin ismi verilsin? diye sesleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber