Aydın polisevi'nde yangın: 3 ölü, 13 yaralı - Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2010 17:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Polisevi'nde çıkan yangında Aşçı Fecri Çelik, emniyet personeli Aytekin Yapar ile Halil İbrahim Şeker'in hayatını kaybettiğini, yaralı sayısının 13 olduğunu bildirdi.


Aydın Polisevi'nde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.

- Aydın Polisevi'nin bodrum katındaki poligonda biriken barut, eğitim sırasında patladı.

Çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.

Sağlık durumu ağır olan iki kişi İzmir'e sevkedildi. Binada görevli personel tahliye edildi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın Emniyet Müdürü Tacettin Kurt ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da çalışmaları izlemek üzere polisevine geldi.


Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!

- Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Polisevi'nde çıkan yangında, ilk belirlemelere göre 1 kişinin öldüğünü, 11 kişinin de yaralandığı söyledi.

Olay yerine gelen Vali Coş, yangının Polisevi'nin atış poligonu kısmında çıktığını ve alevlerin binanın tamamını sardığını belirterek, ilk belirlemelere göre 1 kişinin öldüğünü, 11 kişinin de yaralandığını kaydetti.

Yangında yaralananlardan durumu ciddi olan 2'sinin Ege Üniversitesi Hastanesi, 9'unun ise Aydın'daki hastanelerde kaldırıldığı öğrenildi. Yoğun duman nedeniyle itfaiye ekiplerinin binaya girmekte zorlandığı, içeride kalan olup olmadığının belirlenmesine çalışıldığı belirtildi.



- Aydın Polisevi'nde yangın çıktığı, yangında yaralılar olduğu bildirildi.

- Aydın Polisevi'nde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Henüz belirlenemeyen nedenle Polisevi'nin atış eğitim salonunda ya da kazan dairesinde çıktığı tahmin edilen yangın nedeniyle polis, çevrede güvenlik önlemi aldı.

Kısa sürede 5 katlı binayı saran yangına, Aydın Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Binada mahsur kalan 4 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak, ambulanslarla Aydın Devlet ve Atatürk Devlet hastanelerine kaldırıldı.

Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kontrol altına alınamayan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, binada başka kişilerin olup olmadığını belirlemeye çalışıyor.

Öte yandan, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın Emniyet Müdürü Tacettin Kurt ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da çalışmaları izlemek üzere polisevine geldi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber